Obecny czas: 15 Lis 2019, 04:50

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)





Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: FR na A2
PostWysłany: 22 Lip 2011, 21:43 
Forumowy VIP

Dołączenie: 21 Gru 2009, 19:54
Posty: 172
Miejscowość: Kielce
Offline
Witam
Kolega pożyczył odemnie moje NOXO bo jechał w trase nad morze.

Jechał przez noc
Jak mi rano zadzwonił i zapytał "JAKIE FR TEN AR NIE WYKRYWA :?: "

Troche mnie to pytanie zaskoczyło :szok:

Powiedział że jadąc autostradą A2 na chyba 300 słupku FR zrobił mu zdięcie (błysk że jasno sie zrobiło) a AR nic nie wykrył :placz:

A z tymi innmi mówił że całkiem nieźle sobie radził.

Ktoś wie co tam mogło być :?: :?: :?:

_________________
Był:
Cobra ESD 7000
Cobra XRS 9950

Jest Noxo ZRW 300e


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: FR na A2
PostWysłany: 22 Lip 2011, 21:51 
Forumowy VIP

Dołączenie: 19 Sie 2010, 21:38
Posty: 151
Miejscowość: Kato
Antyradar: Valentine One
Offline
Jechałem w obie strony 2 tygodnie temu i nic nie złapałem. Ponoć jest tam mierzona prędkość średnia. Czy tak jest w rzeczywistości nie wiem, bo jechałem ECO [ekonomicznie ;)]

_________________
RX65e -> V1_3.872


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: FR na A2
PostWysłany: 22 Lip 2011, 22:13 
Forumowy VIP

Dołączenie: 21 Gru 2009, 19:54
Posty: 172
Miejscowość: Kielce
Offline
Kolega twierdzi że było ograniczenie do 100 km/h a On miał ok 150 km/h

_________________
Był:
Cobra ESD 7000
Cobra XRS 9950

Jest Noxo ZRW 300e


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: FR na A2
PostWysłany: 22 Lip 2011, 22:23 
Forumowy VIP

Dołączenie: 19 Sie 2010, 21:38
Posty: 151
Miejscowość: Kato
Antyradar: Valentine One
Offline
Nie wierzę, by NOXO nie dało rady z jakimś sprzętem FR. Mógł kolega łatwo przez pomyłkę wyłączyć detekcję K?

_________________
RX65e -> V1_3.872


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: FR na A2
PostWysłany: 22 Lip 2011, 23:07 
Forumowy VIP

Dołączenie: 21 Gru 2009, 19:54
Posty: 172
Miejscowość: Kielce
Offline
No raczej NIE bo w tym modelu chyba standardowo wszystkie działają pasma. Zawłaszcza że na innych mu wyłapywało i wszystkie stacje cpn i inne FR

Przy tym jednym był tylko ZONK i tak mnie to zastanawia co to mógł być za FR :?:

Są u nas w kraju jakieś FR laserowe :?:
Głowice ma zamontowaną pod zderzakiem.

_________________
Był:
Cobra ESD 7000
Cobra XRS 9950

Jest Noxo ZRW 300e


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: FR na A2
PostWysłany: 22 Lip 2011, 23:10 
Forumowy VIP

Dołączenie: 19 Sie 2010, 21:38
Posty: 151
Miejscowość: Kato
Antyradar: Valentine One
Offline
A może tam jest pętla pod którą co jakiś czas podpinają FR?

_________________
RX65e -> V1_3.872


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: FR na A2
PostWysłany: 23 Lip 2011, 11:41 
Forumowy VIP

Dołączenie: 21 Gru 2009, 19:54
Posty: 172
Miejscowość: Kielce
Offline
Właśnie też mnie to zastanawia. Dlatego napisałem tego posta bo może ktoś wie co tam jest :niesmak:

_________________
Był:
Cobra ESD 7000
Cobra XRS 9950

Jest Noxo ZRW 300e


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: FR na A2
PostWysłany: 24 Lip 2011, 22:22 
F-Mod

Dołączenie: 20 Mar 2009, 13:45
Posty: 594
Offline
coś tam pisali o pętlach, ale gdyby czasem przyszło zdjęcie :sad: to będzie na nim jaki sprzęt go wykonał ...


Góra
 Profil  
 
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)


Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość



Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum
Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum
Nie możesz edytować swoich postów na tym forum
Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum
Nie możesz dodawać załączników na tym forum

Szukaj:
Skocz do:  
cron

Protected by Anti-Spam ACP
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group